Partners

Onze excuses. Nog niet alle sponsoren staan op deze pagina! Kom later terug voor een compleet overzicht van de LAN-Party XXL 2020 sponsoren.

Axians

We werken samen met onze klanten om het leven van mensen te verbeteren. Van burgers die wonen in steden, van consumenten die op zoek zijn naar een betere ervaring, van docenten en studenten die inspirerende resultaten behalen, en van patiënten die betere zorg verwachten. We houden de industrie en de business draaiende en zorgen dat mensen wereldwijd in beweging blijven en communiceren.

Wij bieden een Young Professional Programma aan wat gericht is op jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit houdt in dat wij samenwerken met gerenommeerde trainingsbureaus die jouw soft skills verder helpen ontwikkelen. Of je nu graag netwerk engineer, software developer of projectmanager wilt worden, neem contact met ons op om een kop koffie te drinken met een oud Young Professional die jou hier wat meer over kunt vertellen.

axians.nl

iSense

Bij iSense kijken we niet alleen naar hoe groot je als ICT Professional nu al bent, maar ook naar hoe groot je nog kan worden! Want waarom zou je een baan nemen die straks niet meer past?! Wij geloven namelijk dat er altijd nog groei in je carrière zit. Of dit nu gaat om nieuwe skills die je ontwikkelt of om een betere werk-privé balans. Samen gaan wij voor jouw groei, persoonlijk en professioneel.
Jouw carrière, op de groei!

In de afgelopen jaren zijn wij gegroeid tot een bedrijf met ruim 500 medewerkers. Met 100 ambitieuze consultants op kantoor en ruim 400 ICT professionals ingezet bij onze klanten laten we mens en organisatie groeien.  Voor meer informatie bezoek onze website.
https://www.isense.nl/over-isense

Studievereniging Equinox

S.V. Equinox is de studievereniging van de opleidingen Technische Informatica en de HBO-ICT differentiatie Network and System Engineering aan De Haagse Hogeschool te Delft. Georganiseerd voor en door studenten.

Heb je hulp nodig bij een bepaald vak, wil je meer over jouw vakgebied leren of heb je zin om even gezellig te ontspannen met je studiegenoten dan hebben wij een activiteit die hier op aansluit. Zo ook de LAN-Party XXL.

Heb je een vraag, een supergoed idee, of bent u als bedrijf geïnteresseerd om met ons samen te werken? Mail naar bestuur@svequinox.nl of ga naar svequinox.nl

De Haagse Hogeschool

Zonder De Haagse Hogeschool zou de jaarlijkse LAN-Party XXL niet mogelijk zijn. Dit jaar zijn de pizza’s geregeld door De Haagse Hogeschool. Meer informatie over De Haagse hogeschool kun je vinden op dehaagsehogeschool.nl

Without The Hague University of Applied Sciences our annual LAN-Party XXL would be impossible. This year the pizza’s are presented by The Hague University. More information about The Hague University can be found at thehagueuniversity.com